Carolan ikivihreitä, elokuvamusiikkia ja maailmanmusiikkia Art Jazzin konserttisarjassa Paloheinässä

Alisa Apreleva esittää Art jazzissa maailmanmusiikkia 26. toukokuuta.

Paloheinässä toimii virkeä, pieni musiikkiklubi Art Jazz, jonka ohjelmistossa on laadukkaita konsertteja jazzista elokuvasävelmiin, pop-musiikkiin ja laulelmiin.
Klubiin mahtuu klomisenkymmentä katsojaa. Tunnelma on on tiivis ja lämmin, kun yleisö ja muusikot ovat lähellä toisinaan.
Sergei Sokolovin ja Venäläisen kulttuuridemokraattisen liiton tuottamassa konserttisarjassa on tänä keväänä neljä konserttia.


Katri Silolahti, laulu ja piano ja & Tuukka Vainiola, kitara esittävät  Carolan rakastetuimpia hittejä ja tuntemattomampia helmiä 29. huhtikuuta.
Carola kuului 1960-uvulla suosituimpiin suomalaisiin lalajiin. Hän esitti jazzahtavaa iskelmämusiikkia, jossa oli usein vaikutteita myös bluesista ja soulista. Hänen tunnetuimpiaan hittejään olivat muun muassa Kielletyt leikit, Ei aina käy niin kuin haaveillaan ja Penkki, puu ja puistotie.

Konserttisarjan seuraavassa konsertissa Jazz from the Silver Screen laulaja Anastasia Trizna esittää elokuvamusiikkia ja jazz-standardeiksi vakiittuneita klassikkosävelmiä Valeri Nikitinin säestämänä 13. toukokuuta.  Säveltäjiä ovat muiden muassa George & Ira Gershwin, Cole Porter, Isaak Dunajevsky, Oscar Hammerstein II ja Irving Berlin.
Maailmanmusiikkia sydämellä  -konsertissa 26. toukokuuta esiintyy Alisa Apreleva, laulu, kitara ja sello.

Leonard Khirug, laulu ja kitara ja Artemi Gvazava, viulu, esittävät omia sävellyksiä ja popin ja rockin klassikoita 27. toukokuuta.
Leonard Khirug.
Konsertit alkavat klo 19 Art Jazzissa, Sysimiehentie 39 A. Liput maksavat 10 ja 15 euroa.

Toinen konserttisarja pyörii Goodwin-ravintolassa kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa. Kevätkonserttisarjassa on jäljellä kolme konserttia.
Leo Silolahti, laulu ja kitara, esittää suomalaisia laulelmia, muiden muassa Tapio Rautavaaraa ja Reino Helismaata, 28. huhtikuuta.
Sergei Sokolov tulkitsee pianolla ja melodikalla ikivihreitä jazz-klassikoita 5. toukokuuta.
Katri Silolahti, laulu ja piano, esittää Carolan musiikkia 12. toukokuuta.
Konsertit alkavat klo 19.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raastava, tuskallinen, lamaannuttava häpeä - Jorma Myllärniemi luennoi häpeästä psykoanalyysin yössä

Kuorosta saa energiaa ja sisältöä elämään, sanoo Lauttasaaren Laulajien Nana Arponen – kuoron 70-vuotisjuhlakonsertti kajahtaa lokakuussa