Грузинский хор создал уникальную атмосферу многоголосным пением в Успенском кафедральном соборе

В Успенском соборе царила особая атмосфера, когда в пятницу 3 мая ансамбль национального радио и телевидения Грузии «Риворера» выступил в заполненном публикой храме. В репертуар известного хора вошла православная церковная музыка и народные песни.
 
Хор замечателен тем, что представляет слушателям грузинскую полифоническую музыку, корни которой уходят в глубокое прошлое, на две тысячи лет назад.
Ансамбль из десяти певцов исполнил хоровую полифонию от всего сердца. Мелодии были сотканы из длинных линий, а звуковая палитра многослойна- от самых высоких теноров до самых низких басов.
 
Неизгладимое впечатление на слушателей произвело умение хора создавать гармонии тихим и мягким звучанием. На концерте в соборе было ощущение медитативности и очень личного пространства, хотя церковь была полна людей. Музыка погружала слушателей в глубокие размышления. В воображении можно было увидеть, например, горный пейзаж. И, конечно, хор показал, что умеет звучать мощно, когда это необходимо.
 
Хором руководит отмеченный наградами и выдающийся музыкант Васил Долидзе. По его словам, Грузия очень богата традициями народной музыки. Каждый уголок страны отличается своим, оригинальным музыкальным языком. 
 
На втором концерте Риворера в церкви Каллио 4 мая публике были представлены народные песни в сопровождении национальных инструментов.
 
Ансамбль впервые посетил Финляндию. В Успенском соборе прозвучала песня “Романс” на финском языке, которую ансамбль посвятил всем финским женщинам. Исполнение и аранжировка были настолько чудесными, что они наверняка будут еще долго звучать в сердцах финнов.
 
Сирпа Пяякконен

Kommentit

  1. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää siitä, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstejä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseni anteeksi ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään luokseni ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sämpy is the most famous cat in Finland - here he gives an interview