Charlotta Kerbs konsertoi Paloheinässä - ilta täynnä sielukasta jazzia, bluesia ja soulia

Laulaja Charlotta Kerbs esiintyy lauanataina 1. kesäkuuta Paloheinässä klo 19. Hän tulkitsee jazzia, bluesia ja soulia hoitkokoti Päiväkummussa, Repovuorentie 12. Häntä säestävät Gianni Gagliardi, tenorisaksofoni, Sergei Sokolov, piano, Nikolai Zatoloshnyi, kontrabasso ja Egor Kriukovskih, rummut.


Charlotta Kerbs, kerro itsestäsi musiikin tekijänä ja esittäjänä? 

"Olen aina tykännyt laulamisesta ja olen laulanut niin kauan kuin muistan. Aloitin musiikki-opinnot 12-vuotiaana musiikkiopistossa, ja siitä lähtien laulanut  sekä soolona että eri bändien kanssa. Perustin ensimmäisen rock-bändini ylä-asteella. Myöhemmin liityin mukaan big bandiin ja löysin jazz-musiikin. Tällä hetkellä minulla on monta eri projektia ja laulan eri tyylejä kuten soul, funk, blues, folk ja reggae. Olen aina pitänyt improvisoinnista. Haluan olla vapaa ja rikkoa rajoja musiikissa, ja itsessäni. Musiikki ja musiikin tekeminen on minulle tapa kommunikoida ja luoda yhteisöllisyyttä."
Missä asut, mistä olet kotoisin?

"Olen kotoisin Lepplaxista, joka on pieni pohjalainen kylä Pietarsaaren ja Kokkolan välissä. Asun tällä hetkellä poikaystäväni kanssa Pietarsaaressa."
Mistä saat inspiraation laulujen säveltämiseen ja tulkitsemiseen?
"Saan inspiraatiota ihmisistä, ihmisten kohtaamisista ja tarinoista. Myös muista artisteista ja musiikista. Kuuntelen kotona paljon musiikkia, ja yritän käydä kuuntelemassa live-musiikkia niin usein kuin ehdin. Olen myös harrastanut meditointia säännöllisesti neljä vuotta. Se rauhoittaa mieltä, ja voin pysyä hetkessä ja kerätä inspiraatiota itsestäni ja ympäristöstäni."

Millainen ohjelmisto sinulla on Paloheinän konsertissa?
"Konsertissa esitämme kappaleita joita on minulle rakkaita ja lähellä sydäntäni. Siellä kuullaan eri-tyylisiä kappaleita jazz-, soul-, blues- ja folk-osastolta, myös minun omia sävellyksiä ja sovituksia. Kappaleissa on koskettavia tekstejä (myös ruotsiksi) ja kauniita, hyvin tunnettuja melodioita" 

Mainitse sinulle tärkeitä säveltäjiä ja laulajia.

"Ensimmäinen suuri esikuva ja idoli oli Janis Joplin. Toinen, joka löysin hyvin nuorena, oli Aretha Franklin. Pidän vahvoista ja personaalisista laulajista, kuten Nina Simone, Mavis Staples, Otis Redding, Mahalia Jackson ja Sarah Vaughan."

Konsertin järjestävät Art Jazz / Inna In Style -kulttuuriklubi ja Venäläinen kulttuuridemokraattinen liitto. Liput 15 ja 10 euroa. 
Lisätietoja: www.artjazz.fi sekä facebook.com/artjazzhelsinki


Kommentit

  1. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää siitä, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstejä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseni anteeksi ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään luokseni ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista
  2. Olin naimisissa rakkaan aviomieheni kanssa ja rakastelimme ja vaalimme itseämme hyvistä 2 vuosista ja jokainen asia meni sujuvasti, mutta kesäkuun 29. päivänä 2018 meillä molemmilla oli väärinkäsityksiä ja hän kertoi minulle, että suhde on ohi ja ettei hänellä enää ole minua tuntemaan minua ja pyydän häntä, koska rakastan häntä niin paljon, mutta hän kieltäytyi minusta niin alas, että tunsin, että maailma on loppunut minulle, mutta ystäväni kertoi minulle oikeinkirjanpitäjästä, joka auttoi sisartaan palauttamaan suhteensa takaisin, hyvä työ ja suosio kaikissa hänen pyrkimyksissä, mutta aluksi pelkäsin, mutta minun on annettava tämä mies oikeudenkäyntiin, koska rakastan mieheni kovin paljon ja en ole halukas menettämään häntä kenellekään naiselle, joten tilasin palauttamaan rakkausloitsun tästä mahtavasta oikeinkirjoittajan nimeltä tohtori igbinovia ja hän sai minut onnelliseksi naiseksi sanomaan sen kaiken, että mieheni palasi luokseni suurella rakkaudella ja välittävällä sydämellä… Todistan tälle suurelle oikeinkirjoittajalle, että olet suuri mies tässä maailmassa ja tarkoitat niin paljon minulle, että olet paras loitsu er. voit ottaa yhteyttä tämän miehen kanssa sähköpostitse, jos tarvitset todella ongelmasi ratkaistavaksi. Täällä hänen sisällönsähköposti osoitteeseen doctorigbinovia93@gmail.com voit myös kirjoittaa hänelle whats-sovelluksen kautta +2348144480786.....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sämpy is the most famous cat in Finland - here he gives an interview

Musiikkia veden ääreltä - Emma Salokoski ja Johanna Juhola Paloheinä soi -musiikkitapahtumaan